Kattints ide
KeresésInformációRegisztrációTagoknakKapcsolatAdatkezelésMédia ajánlatSegítségViccmester

Teleweb.hu
Képeslap
Linkek
Bannercsere
Apróhirdető
WebáruházAdatkezelési és Jogi nyilatkozat


Figyelem ! - Fontos közlemény

Üzletkötôink és munkatársaink nem kérnek és nem fogadnak el KÉSZPÉNZT a megrendelôktôl a kínált szolgáltatások ellenértékeként.

A díjakat banki átutalással vagy készpénz átutalási megbízással (sárga színű csekk) történô kiegyenlítéssel fogadunk, melyhez minden esetben átutalásos számlát állítunk ki. Készpénzben történô díj fizetése csakis székhelyünkön lehetséges.


Adatvédelem - Adatbiztonság

Az üzemeltetô a tôle maximálisan elvárható módon ügyel a rábízott adatok biztonságáért. Azokat harmadik félnek, továbbá semmilyen kereskedelmi, marketing tevékenységet folytató cégnek nem adja át, kizárólag az üzemeltetô és az ügyfél közötti adminisztrációhoz és kommunikációhoz használja fel.

Az internet nyitottságának sajátosságából adódóan egyáltalán nem tekinthetô biztonságos számítógép hálózatnak, így az üzemeltetô saját hálózati berendezésein kívűlre küldött adatok biztonsága, késedelmes teljesítése, üzenetek elveszése vagy idegenkézbe kerülése miatt semmilyen felelôsséget nem vállal.


Szerzôi jog

A MesterTÁR - internetes szaknévsor adatai/tartalma kizárólag az abban szereplô cégek, vállalkozások szolgáltatásainak igénybevétele céljából történô híradásra és kapcsolatfelvételre szolgál, ezért azokat az üzemeltetô hozzájárulása nélkül tilos más célra felhasználni.

MesterTÁR rendszer oldalainak kinézete, elrendezése, cégkártyák formája, grafikai és technikai megoldásai az üzemeltetô szellemi alkotását és tulajdonát képezik, ezért aki az elôbb felsoroltak részeit vagy egészét másolja illetve felhasználja más rendszerben, jogsértést követ el. Az üzemeltetô ennek megfelelôen a Btk 329 és 329/A. "Szerzôi és szomszédos jogok megsértése" paragrafusa alapján eljárást indít ellene.

MesterTÁR rendszer oldalait elektronikus vagy nyomtatott formában eltárolni, továbbá bármely más hangos, képes, elektronikus vagy nyomtatott médiában bemutatni kizárólag az üzemeltetô írásbeli hozzájárulása esetén lehetséges. Ezen engedély megszerzésének elmulasztása esetén az üzemeltetô jogi utat kezdeményezhet a bemutatóval szemben.


Tartalom

Az oldalakon található más oldalakra mutató hivatkozások (reklámok, linkek, melyek nem tartalmazzák mestertar.hu elôtagot) nem tartoznak üzemeltetô hatáskörébe, ezért azon oldalak tartalmáért az azokat üzemeltetôk tartoznak felelôsséggel. Továbbá megrendelôink által készített és a mestertar.hu rendszerében általuk elhelyezett oldalak tartalmáért minden felelôsséget a megrendelôre hárítunk.

Az oldalak megtekintésébôl és/vagy letöltésébôl, illetve annak átmeneti elérhetetlenségébôl bekövetkezô közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltetô semmilyen felelôsséggel nem tartozik.

A rendszerben megjelenô cégek az adataikat Ôk saját maguk szolgáltatják, így azok pontosságáért, valódiságáért Ôk tartoznak felelôsséggel.


MesterTÁR


Linktar.hu

Teleweb.hu internet megoldások

Aprohir.hu az ingyenes apróhirdető

Telebanner.hu a bannercsere rendszer


LinkTár.hu

Powered by Linux   Powered by Perl

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


© Abyss Software

© 2000-2024 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.