Kattints ide
KeresésInformációRegisztrációTagoknakKapcsolatAdatkezelésMédia ajánlatSegítségViccmester

Teleweb.hu
Képeslap
Linkek
Bannercsere
Apróhirdető
Webáruház"FULL" csomag

Tartalma :
Csomagnak megfelelő találati sorrend,
Választható megjelenési forma,
Cégnév megadása kiemelt betűnagysággal,
Cím megadása normál betűnagysággal,
6 db tevékenység felsorolása amik egyben a keresési kulcsszavak,
540 karakter hosszúságban megadható szöveges tájékoztató mező,
Választható 114 féle háttérszín vagy háttérminta,
Választható 14 féle betűszín,
  Cég logó megjelenítése,
  2 db vezetékes telefonszám megjelenítése,
  Mobil telefonszám megjelenítése,
  Telefax szám megjelenítése,
  WWW link megjelenítése,
  E-mail küldési lehetőség megjelenítése,
  E-mail cím elrejtése,
  Nyitvatartás megjelenítése,
* * * Futószöveg megjelenítése * * *
  INFO web oldal megjelenítése,
  ISO minôsítés megjelenítése,
  Referenciák megjelenítése,
  10 Mb WEB tárhely WEB oldalainak,
  Mestertar.hu e-mail cím cégének.A csomaghoz külön rendelhetô :
  Térkép megjelenítés,
  Elsôbbségi megjelenés,
  Abszolút elsô megjelenés.Szolgáltatások részletezése :

Csomagnak megfelelő találati sorrend

Ebben a csomagban a találatok listázásakor az elsők között kerül cégkártyája megjelenésre, megelőzve ezzel az összes többi csomagban szereplő céget, míg az ugyanilyen csomagot választók között már alfanumerikus sorrendben történik a megjelenés. Lehetôség van megvásárolni az abszolút elsô helyen történô megjelenítést. Ennek áráról az összehasonlító táblázatban tájékozódhat.

Megjelenési forma

Rendszerünkben három féle elrendezésben jelenhet meg cégkártyája. Bármikor választhat a különbözô megjelenési formák között, akár naponta is cserélgetheti, de egyidőben mindig csak egy féle cégkártya jelenhet meg.

Cégkártya 1.
I. típus
Cégkártya 2.
II. típus
Cégkártya 3.
III. típus

Cégnév

Itt adhatja meg cége, vállalkozása megnevezését 50 karakter hosszúságban, kiemelt betűnagysággal.

Cím

Itt adja meg cége földrajzi helyét, irányítószám, város/település, utca, házszám formában.

Tevékenységek

6 db tevékenységet adhat meg, ami egyben kereső szóként is funkcionál.

Szöveges tájékoztató

540 karakter (betű/szám/írásjel) hosszúságban szöveges bemutatót/tájékoztatót adhat cégéről, ahol még reklám hírek, "szlogenek", különleges vagy akciós áruk, szolgáltatások, a tevékenységi körök részletes bemutatását is megteheti.

Háttérszín vagy háttérminta

Ez színesíti az Ön cégkártyáját, ennek használatával a szaknévsorban keresők nem azokat az egyhangú szürke vagy fehér oldalakat láthatják, mint egy újságban vagy egy kezdetleges web oldalon, így ezzel a lehetőséggel jobban felhívhatja az érdeklődők figyelmét. A színeket bármikor megváltoztathatja. Ebben a csomagban ráadásul még + 100 különbözô minta közül válogathat.

Betűszín

Ha már választható a háttérszín akkor a betűk színét is hozzá igazíthatja. A színeket bármikor megváltoztathatja. Ebben a csomagban 14 különbözô színbôl választhat.

Logó

Itt kerül megjelenítésre az Ön cégének emblémája. Amennyiben nem küldi el azt, úgy az erre kijelölt helyen a MesterTÁR általános logója fog megjelenni.

Telefon

Itt jelennek meg a cég vezetékes telefonszámai 06 - körzetszám - hívószám formátumban. Minden magyarországi telefonszám 06 - tal kezdődik, még a budapestiek is. Ha nincs vezetékes száma vagy nem kívánja azt megadni, akkor ez a rész nem fog szerepelni majd a cégkártyán.

Mobil telefon

Itt adható meg cége mobil elérésű hívószáma, ha nem ad meg ilyet, akkor ez a rész nem fog szerepelni.

TeleFax

Ide megadható a vezetékes telefonhoz hasonló formában a cég telefaxszáma. Ha nincs ilyen készüléke, akkor ezt a mezôt ne töltse ki és nem fog szerepelni a cégkártyán.

WWW

Ha cége rendelkezik saját web oldallal bárhol az interneten, akkor itt lehetôség nyílik arra, hogy a MesterTÁR keresési oldaláról cégének web lapjára eljussanak a látogatók.

E-mail

Itt látható cégének internetes levelezéséhez alkalmas elérhetôsége. Ha még nincs a cégnek ilyen, akkor ez a rész nem fog szerepelni cégkártyáján.

E-mail elrejtése

Alapesetben e-mail cím közvetlenül nem jelenik meg a rendszerben, hanem egy e-mail küldô program segítségével tudnak az Ön cégének levelet küldeni. Ezt azért célszerű használni, hogy az interneten folyamatosan pásztázó spam (kéretlen reklám levél) szerverek ne kaparinthassák meg e-mail címét ahova aztán százszámra küldik a mindenféle kéretlen reklám leveleket, melyek sokszor pornográf anyagokat is tartalmazhatnak. Ezért alkalmaztuk rendszerünkben ezt az e-mail küldési formát. Tehát e-mail címe csak akkor jelenik meg nyilvánosan, ha ezt Ön kéri, ilyenkor az email elrejtése mezôt hagyja üresen.

Nyitvatartás

Ez 1 db külön ablakba megnyíló weblap. Itt jelentetheti meg nyitvatartási, illetve ügyfélfogadási idejét a hét napjainak külön-külön megjelölésével. Ha ilyen rovatot nem ad meg, akkor nem is jelenik meg ilyen rész a hirdetésében.

Futószöveg

Ez egy remek lehetőség arra, hogy Ön figyelem felkeltő szövegeket adjon, meg cégéről, melynek tartalmát saját maga szerkesztheti. Ezek mind ki-be kapcsolhatók a felhasználói területen. A futószöveg 80 karakter hosszú lehet, betűnagysága 5, míg színe 8 különbözô és keretes vagy anélküli módon összesen 80 féle képpen variálható formában. Jár hozzá egy külön mini web oldal aminek tartalmát Ön határozhatja meg, ezt a futószövegre kattintással érheti el. Ezen a futószöveg lapon 5120 karakter terjedelemben még bôvebb információt adhat.

Info

Ez 1 db külön ablakba megnyíló weblap. Alkalmas lehet terjedelmesebb tájékoztatásra, mint ami a cégkártyán szerepel. Ennek tartalmát bármikor szabadon változtathatja. Ezen az oldalon csak szöveges információt adhat meg. Képek elhelyezésére korlátozottan van lehetôség. Az INFO web oldal terjedelme max. 5 kbyte (5120 karakter) ez kb. 1 teljes gépelt oldal lehet. Ahol HTML vezérlô elemeket is elhelyezhet.

ISO minősítés

Ez 1 db külön ablakba megnyíló weblap. Ha cége rendelkezik ISO minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, akkor jelezheti azt az érdeklődőknek. Sőt egy 5120 karakter hosszúságú szövegmezőben az ISO minőségbiztosítás körülményeit, számát, időpontját és még további információkat is megadhat róla.

Referenciák

Ez 1 db külön ablakba megnyíló weblap. Amennyiben fontosnak tartja, hogy az érdeklődők tudomást szerezzenek az Ön eddigi ügyfeleiről, akik az Ön cégét választották, úgy ezen üzleti partnereit itt felsorolhatja max. 5 kbyte (5120 karakter) terjedelemben, mely kb. 1 teljes gépelt oldal jelent.

10 Mb tárhely WEB oldalainak

Ehhez a WEB oldalhoz semmilyen domain név regisztrációra, tárhelybérletre nincs szüksége, mert az internetes eléréshez ezeket mi biztosítjuk, így Önnek további költsége már ezzel nem lesz. Ezt a web oldalt az internetről a cegnev.mestertar.hu címen érhetik el ahol 10 Mb terjedelemben helyezheti el web oldalait (kb. 50 átlagos méretű web lap), melyhez FTP kapcsolaton keresztül töltheti fel web oldalait. Ezen a tárterületen csak statikus web lapok, képek, árlisták helyezhetők el. PHP, SQL és egyéb programok futtatására nincs lehetôség.

E-MAIL cím a mestertar.hu rendszerében

Ezzel a szolgáltatással egy biztos e-mail címet kap, melyre fogadhatja a cegnev@mestertar.hu címre érkezett céges leveleit összesen 2MB terjedelemben. Ha az Ön cége nem rendelkezik saját e-mail címmel akkor ez a lehetőség mégis csak más kinézetet ad cégének mint az ingyenes szolgáltatóknál igénybe vett címek.

Térkép

Ez a szolgáltatás egyik díjcsomagnak sem része. Ez külön rendelhető meg melynek díja 5000+áfa/év. A szolgáltatásban megjelenik a cég címe szerinti térkép részlet jelölve rajta azt a pontos helyet ahol cége található. Ez a megoldás segítheti a tájékozódásban ügyfeleit, különösen ha cége nehezen megtalálható helyen van.

Változtatás, módosítás

Amennyiben Ön rendelkezik internet kapcsolattal úgy adatait korlátlan számban és időben bármikor módosíthatja az Önnek általunk megküldött azonosító és jelszó ismeretében. Ez a korlátlan lehetőség csak az interneten keresztül vehető igénybe úgy hogy, a felhasználó saját maga végzi azt el. Akik telefonon, levélben, e - mailben vagy telefaxon kérik az adatok módosítását azoknak ez egy évben 2 alkalommal díjmentes. Az ettől gyakoribb módosításokért alkalmanként adminisztratív költséget számítunk fel.

Általában

Egyes rovatok megadása nem szükséges amennyiben nem rendelkezik oda illô adatokkal, ilyenkor azok a mezôk nem jelennek meg cégkártyáján.


MesterTÁR


WWW.VISIONIC.HU - Rendezvénytechnika - Event technic

Linktar.hu

Teleweb.hu internet megoldások

Aprohir.hu az ingyenes apróhirdető

Telebanner.hu a bannercsere rendszer

Az Ön hirdetésének helye. Érdeklődjön !

Az Ön hirdetésének helye. Érdeklődjön !


© Abyss Software

© 2000-2018 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.
Az Ön hirdetésének helye. Érdeklődjön !

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


További bannercsere partnerekLINKTAR.HU

Powered by Linux   Powered by Perl