Kattints a hirdetésre
KeresésInformációRegisztrációTagoknakKapcsolatAdatkezelésMédia ajánlatSegítségViccmester

Teleweb.hu
Képeslap
Linkek
Bannercsere
Apróhirdető
Webáruház"MIDI" csomag

Tartalma :
Csomagnak megfelelő találati sorrend,
Választható megjelenési forma,
Cégnév megadása kiemelt betűnagysággal,
Cím megadása normál betűnagysággal,
4 db tevékenység felsorolása amik egyben keresési kulcsszavak is,
360 karakter hosszúságban megadható szöveges tájékoztató mező,
Választható 14 féle háttérszín vagy háttérminta,
Választható 14 féle betűszín,
  Cég logó megjelenítése,
  1 db vezetékes telefonszám megjelenítése,
  Mobil telefonszám megjelenítése,
  Telefax szám megjelenítése,
  WWW link megjelenítése,
  E-mail küldési lehetőség megjelenítése,
  E-mail cím elrejtése.
  Nyitvatartás megjelenítése,
  INFO web oldal megjelenítése,
  ISO minôsítés megjelenítése,
  Referenciák megjelenítése.


A csomaghoz külön rendelhetô :
  10 Mb WEB tárhely, kedvezményes áron,
  Mestertar.hu e-mail cím, kedvezményes áron,
  Térkép megjelenítés.Szolgáltatások részletezése :

Csomagnak megfelelő találati sorrend

Ebben a csomagban a találatok listázásakor a FULL, MAXI csomag után, de a MINI, START, FREE csomagok előtt kerül megjelenésre cégkártyája, megelőzve ezzel az olcsóbb díjcsomagok előfizetőit, míg az ugyanilyen csomagot választók között már alfanumerikus sorrendben történik a megjelenés.

Megjelenési forma

Rendszerünkben három féle elrendezésben jelenhet meg cégkártyája. Bármikor választhat a különbözô megjelenési formák között, akár naponta is cserélgetheti, de egyidőben mindig csak egy féle cégkártya jelenhet meg.

Cégkártya 1.
I. típus
Cégkártya 2.
II. típus
Cégkártya 3.
III. típus

Cégnév

Itt adhatja meg cége, vállalkozása megnevezését 50 karakter hosszúságban.

Cím

Itt adja meg cége földrajzi helyét, irányítószám, város/település, utca, házszám formában.

Tevékenységek

4 db tevékenységet adhat meg, ami egyben kereső szóként is funkcionál.

Szöveges tájékoztató

360 karakter (betű/szám/írásjel) hosszúságban szöveges bemutatót/tájékoztatót adhat cégéről, ahol még reklám hírek, "szlogenek", különleges vagy akciós áruk, szolgáltatások, a tevékenységi körök részletes bemutatását is megteheti.

Háttérszín vagy háttérminta

Ez színesíti az Ön cégkártyáját, ennek használatával a szaknévsorban keresők nem azokat az egyhangú szürke vagy fehér oldalakat láthatják, mint egy újságban vagy egy kezdetleges web oldalon, így ezzel a lehetőséggel jobban felhívhatja az érdeklődők figyelmét. A színeket bármikor megváltoztathatja.

Betűszín

Ha már a választható a háttérszín akkor a betűk színét is hozzá igazíthatja. A színeket bármikor megváltoztathatja. Ebben a csomagban 14 különbözô színbôl választhat.

Logó

Itt kerül megjelenítésre az Ön cégének emblémája. Amennyiben nem küldi el azt, úgy az erre kijelölt helyen a MesterTÁR általános logója fog megjelenni.

Telefon

Itt jelenik meg a cég vezetékes telefonszáma 06 - körzetszám - hívószám formátumban. Minden magyarországi telefonszám 06 -tal kezdődik, még a budapestiek is. Ha nincs vezetékes száma vagy nem kívánja azt megadni, akkor ez a rész nem fog szerepelni majd a cégkártyán.

Mobil telefon

Itt adható meg cége mobil elérésű hívószáma, ha nem ad meg ilyet, akkor ez a rész nem fog szerepelni.

TeleFax

Ide megadható a vezetékes telefonhoz hasonló formában a cég telefaxszáma. Ha nincs ilyen készüléke, akkor ezt a mezôt ne töltse ki és nem fog szerepelni a cégkártyán.

WWW

Ha cége rendelkezik saját web oldallal bárhol az interneten, akkor itt lehetôség nyílik arra, hogy a MesterTÁR keresési oldaláról cégének web lapjára eljussanak a látogatók.

E-mail

Itt látható cégének internetes levelezéséhez alkalmas elérhetôsége. Ha még nincs a cégnek ilyen, akkor ez a rész nem fog szerepelni cégkártyáján.

E-mail elrejtése

Alapesetben e-mail cím közvetlenül nem jelenik meg a rendszerben, hanem egy e-mail küldô program segítségével tudnak az Ön cégének levelet küldeni. Ezt azért célszerű használni, hogy az interneten folyamatosan pásztázó spam (kéretlen reklám levél) szerverek ne kaparinthassák meg e-mail címét ahova aztán százszámra küldik a mindenféle kéretlen reklám leveleket, melyek sokszor pornográf anyagokat is tartalmazhatnak. Ezért alkalmaztuk rendszerünkben ezt az e-mail küldési formát. Tehát e-mail címe csak akkor jelenik meg nyilvánosan, ha ezt Ön kéri, ilyenkor az email elrejtése mezôt hagyja üresen.

Nyitvatartás

Itt jelentetheti meg nyitvatartási, illetve ügyfélfogadási idejét a hét napjainak külön-külön megjelölésével. Ha ilyen rovatot nem ad meg, akkor nem is jelenik meg ilyen rész a hirdetésében.

Info

Ez 1 db külön ablakba megnyíló weblap. Alkalmas lehet terjedelmesebb tájékoztatásra, mint ami a cégkártyán szerepel. Ennek tartalmát bármikor szabadon változtathatja. Ezen az oldalon csak szöveges információt adhat meg. Képek elhelyezésére korlátozottan van lehetôség. Az INFO web oldal terjedelme max. 5 kbyte (5120 karakter) ez kb. 1 teljes gépelt oldal lehet. Ahol HTML vezérlô elemeket is elhelyezhet.

ISO minősítés

Ha cége rendelkezik ISO minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, akkor jelölheti azt az érdeklődőknek. Sőt egy 5120 karakter hosszúságú szövegmezőben az ISO minőségbiztosítás körülményeit, számát, időpontját és még további információkat is megadhat róla. Ha egyszerűen csak jelezni kívánja, minden egyéb információ nélkül cége ISO minősítését akkor ezt a szövegmezőt hagyja üresen.

Referenciák

Amennyiben fontosnak tartja, hogy az érdeklődők tudomást szerezzenek az Ön eddigi ügyfeleiről, akik az Ön cégét választották, úgy ezen üzleti partnereit itt felsorolhatja.

Saját WEB oldal cégének

Kedvezményesen veheti igénybe az alábbi WEB hosting szolgáltatást melynek díja 2000+áfa/év. Ehhez a WEB oldalhoz semmilyen domain név regisztrációra, tárhelybérletre nincs szüksége, mert az internetes eléréshez ezeket mi biztosítjuk, így Önnek további költsége már ezzel nem lesz. Ezt a web oldalt az internetről a www.cegnev.mestertar.hu címen érhetik el ahol 10 Mb terjedelemben helyezheti el web oldalait (kb. 50 átlagos méretű web lap), melyhez FTP kapcsolaton keresztül töltheti fel web oldalait. Ezen a tárterületen csak statikus web lapok, képek, árlisták helyezhetők el.

Saját e-mail cím cégének

Kedvezményesen veheti igénybe az alábbi E-mail szolgáltatást melynek díja 1000+áfa/év. Ezzel a szolgáltatással egy biztos e-mail címet kap, melyre fogadhatja a cegnev@mestertar.hu címre érkezett céges leveleit összesen 2MB terjedelemben. Ha az Ön cége nem rendelkezik saját e-mail címmel akkor ez a lehetőség mégis csak más kinézetet ad cégének mint az ingyenes szolgáltatóknál igénybe vett címek. Rendszerünkben egy e-mail SPAM szűrô is üzemel, mely 90 %-os hatékonysággal megakadályozza az Ön címére kéretlenül küldött reklám anyagok, vírusok és egyéb nem kívánatos tartalmú levelek érkezését.

Térkép

Ez a szolgáltatás egyik díjcsomagnak sem része. Ez külön rendelhető meg melynek díja 5000+áfa/év. A szolgáltatásban megjelenik a cég címe szerinti térkép részlet jelölve rajta azt a pontos helyet ahol cége található. Ez a megoldás segítheti a tájékozódásban ügyfeleit, különösen ha cége nehezen megtalálható helyen van.

Változtatás, módosítás

Amennyiben Ön rendelkezik internet kapcsolattal úgy adatait korlátlan számban és időben bármikor módosíthatja az Önnek általunk megküldött azonosító és jelszó ismeretében. Ez a korlátlan lehetőség csak az interneten keresztül vehető igénybe úgy hogy, a felhasználó saját maga végzi azt el. Akik telefonon, levélben, e - mailben vagy telefaxon kérik az adatok módosítását azoknak ez egy évben 2 alkalommal díjmentes. Az ettől gyakoribb módosításokért alkalmanként adminisztratív költséget számítunk fel.

Általában

Egyes rovatok megadása nem szükséges amennyiben nem rendelkezik oda illô adatokkal, ilyenkor azok a mezôk nem jelennek meg cégkártyáján.


MesterTÁR


WWW.VISIONIC.HU - Rendezvénytechnika - Event technic

Linktar.hu

Teleweb.hu internet megoldások

Aprohir.hu az ingyenes apróhirdető

Telebanner.hu a bannercsere rendszer

Az Ön hirdetésének helye. Érdeklődjön !

Az Ön hirdetésének helye. Érdeklődjön !


© Abyss Software

© 2000-2020 TeleWEB.HU - Minden jog fenntartva.
Az Ön hirdetésének helye. Érdeklődjön !

Kattints a hirdetésre
Kattints ide


További bannercsere partnerekLINKTAR.HU

Powered by Linux   Powered by Perl